Selangor

Al-Barakah Training Centre PLT
5B, PUSAT PERDAGANGAN SURI PUTERI, JALAN SINGA F 20/F, SEKSYEN 20 40300, SHAH ALAM, SELANGOR
Al-Barakah Training Centre PLT (LLP0005932-LGN) merupakan Sekolah Latihan Pengendali Makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Seluruh Selangor, WP Putrajaya, Kuala Lumpur.
Badri Services
No. 17-2, Jalan BPP 5/1, Pusat Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor.
Badri Services merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Seri Kembangan, Selangor.
Beryl’s Chocolate & Confectionery Sdn. Bhd. (In-House Sahaja)
No.2 Jalan Raya 7/1, Kawasan Perindustrian Seri Kembangan, 43300 Seri Kembangan, Selangor
Beryl’s Chocolate & Confectionery Sdn. Bhd. merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Seri Kembangan, Selangor.
Boh Plantation Sdn.Bhd (In-House Sahaja)
Bukit Cheeding Packing FactoryBatu 6, Kg. Seri Cheeding42700 Banting, Selangor
Boh Plantation Sdn.Bhd merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Banting, Selangor.
Caffe Bene Malaysia Sdn. Bhd. (In-House Sahaja)
No. 7, Lorong Teknologi 3/4A, Nouvelle Industrial Park 2, Taman Sains Selangor 1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor
Caffe Bene Malaysia Sdn. Bhd. merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Kota Damansara, Selangor.
Carlsberg Brewery Malaysia Berhad (In-House Sahaja)
No. 55, Persiaran Selangor, Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor
Carlsberg Brewery Malaysia Berhad merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Shah Alam, Selangor.
Cosmo Restaurants Sdn. Bhd. (In-house Sahaja)
Tingkat 11, Lot P.T 2811 Wisma 99 Speedmart, Jalan Angsa, Taman Berkeley, 41150 Klang, Selangor
Cosmo Restaurants Sdn. Bhd. merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Klang, Selangor.
Desatera Sdn. Bhd (In-House Sahaja)
808B Kompleks Diamond Persiaran Bangi Business Park, Seksyen 16, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Desatera Sdn. Bhd merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Bangi, Selangor.
Etika Bersih Training & Consultancy
No 92, Jln Airport City 1, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor
Etika Bersih Training & Consultancy (SA0226356-K) merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Sepang, Selangor.
GCH Retail (M) Sdn. Bhd. (In-House Sahaja)
Giant Retail Academy of Excellence, Lot S4, Giant Hypermarket Bandar Kinrara, Lot 449, Jalan BK 5 A/1, Bandar Kinrara, 47100 Puchong, Selangor
GCH Retail (M) Sdn. Bhd. merupakan sekolah latihan pengendali makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Puchong, Selangor.