Pulau Pinang

Allied Healthcare Centre of Excellence
63, Jalan Sungai Pinang, 10150 Pulau Pinang
Allied Healthcare Centre of Excellence merupakan Sekolah Latihan Pengendali Makanan yang diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Pulau Pinang.
Bos Jaya Enterprise
14A, Jalan Perai Jaya 3Bandar Perai Jaya, 13600 Perai, Pulau Pinang
Bos Jaya Enterprise merupakan Sekolah Latihan Pengendali Makanan yang diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Perai, Pulau Pinang.
Focus Vision Resources
No. 37, Tingkat 1, Persiaran Pokok Sena, Pusat Perniagaan Pokok Sena, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang.
Focus Vision Resources Merupakan Sekolah Latihan Pengendali Makanan yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia yang menjalankan kursus di Kepala Batas, Pulau Pinang.
Gaban Spices Manufacturing Sdn Bhd
No 742 Lorong Perindustrianian Bkt Minyak11, MK 13, Taman Perindustrian Bukit Minyak, 14000 Bkt Mertajam, Pulau Pinang
Institut Pengendali Makanan Ilham
Tingkat Atas, No.6, Lorong Perda Utama 7 Bandar Perda, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang
Institut Pengendali Makanan Ilham merupaka Sekolah Latihan Pengendali Makanan yang diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.
KITARAN POTENSI SDN BHD
Lot 1937-J, Kompleks Kilang SME Bank, Jalan IKS Bukit Minyak, Taman IKS Bukit Minyak, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang.
KITARAN POTENSI SDN BHD menawarkan perkhidmatan membekal, memasang, menyelenggarakan dan memantau perangkap minyak (F.O.G)atau grease trap di premis makanan/ kantin/ café dan apa – apa jua premis yang mengeluarkan sisa makanan, lemak dan gris. Kami beroperasi di Pulau Pinang
Kolej Komuniti Nibong Tebal
No. 2, Jalan Tasek SS1, Bandar Tasek Mutiara, 14120 Simpang Ampat, Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang
Kolej Komuniti Nibong Tebal merupaka Sekolah Latihan Pengendali Makanan yang diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Nibong Tebal, Pulau Pinang.
Winwa Medical Training Centre
1952, Lorong I.K.S Bkt Minyak 3Taman I.K.S Bkt. Minyak 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang
Winwa Medical Training Centre merupaka Sekolah Latihan Pengendali Makanan yang diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia yang beroperasi di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.